vineri, 8 martie 2013

Swap de primavara Revista Atelierul 1

       A venit primavara si bineinteles a venit randul unei noi provocari , lansate de catre Revista Atelierul , care ne incanta iar cu un nou Swap ( de Primavara).  Mi-a placut atat de mult  Swapul de iarna si cel de vara  incat  m-am inscris iar bineinteles, caci este minunat acest schimb de mici cadouri handmade, facute special pentru tine.
       Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba.   Pe scurt....trebuie sa ne inscriem in competitie (cu o scurta descriere despre noi, despre ce ne place si ne face placere, sau nu ne place), si sa asteptam sa ne fie atribuit cate un partener cu care sa facem schimb  cadouri, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație si cu mult drag,  special pentru o anumită persoană."
     Primim apoi un mail, cu numele partenerului/ei si cu descrierea respectivului/ei, si data pana la care trebuie sa ajunga cadoul la destinatie.  
     De data asta s-au schimbat putin lucrurile, si partenerii isi vor trimite unul altuia cadoul. Deabia astept si va tin al curent. este fain, caci in felul acesta , dupa descrierea partenerului faci ecva nou , diferit si special.