marți, 6 octombrie 2015

Concurs

            Pe 13 octombrie 2011, am inceput sa public creatiile mele,pe blogul acesta.Asa am luat fiinta. Intre timp a aparut faimosul facebook, si pagina  Creatii by Andreea N.
             Asa ca m-am gandit sa ma sarbatoresc anul acesta, cu un CONCURS.Premiul va fii o pereche de cercei si/sau un colier. Stati pe aproape. Concursul se desfasoara pe pagina de facebook. 

Swap de vara

Bineinteles ca iar am participat la Swap-ul de vara de la Revista Atelierul. Asta este ceea ce am pregatit ptr partenera mea. 

si aceste lucruri minunate le-am primit de la ea, Maria Parapuf . Multumesc frumos!

Bluza/vesta multicolora

        Imi plac firele in degrade foarte mult. Asa ca, atunci cand am vazut acest fir Alize Diva, am zis ca trebuie sa fie al meu. Si bineinteles ca i-am gasit repede modelul perfect . Si la fel ca Bluza indragostita , si aceasta poate fii purtata si vara si toamna/iarna cu bluza cu maneca lunga.


Bluza indragostita

      Am cumparat firul asta, verde si crem ( bine, mi-am luat si vreo 3 nuante de albastru), in ideea de a face o bluza cu totul altfel. Ei bine, am inceput bluza, am uitat-o pe undeva prin dulap si pe urma am dat de acest model cu inimioare . Am cerut modelul de la cea la care am vazut bluza, si m-am pus pe treaba.
       Este minunata. Ce imi place, e ca poate fii purtata in orice anotimp. Vara cu vedere la piele, iar toamna/ iarna cu vedere la o bluza cu maneca lunga.